En ängel i mitt rum


Idag, den 25e december, är det obligatoriskt att ta det lugnt, spela spel och äta en massa julgodis i vår familj. Ikväll blir det lite fest men innan dess ska jag nog hinna med att både spela monopol och bläddra i några tidningar som ligger och väntar på mig. Vad gör ni idag?

Här är ett halsband och armband jag har gjort till min mammi.

 


Kommentarer
Postat av: Eleonore

Vilket fint halsband, fick du det i julklapp? vi firade jul hos sambons familj både igår och idag. Kom hem för bara några timmar sen. Hur firade du din jul?



Jag är som du, gillar det med lite gammal känsla. Har dock aldrig varit mycket för loppisar och Second hand förrän nu, man kan fynda riktigt mycket fint!



Det låter som knepiga termer, inte läst matte på 3½ år nu men det ska nog gå bra. Gillade inte matte då men vet att det hade mycket med läraren att göra, får se om det funkar bättre nu på distans. Jo jag kommer läsa en företagsekonomikurs i höst om jag kommer in :)



kramar och god fortsättning!

2010-12-25 @ 21:37:13
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: lisamyek

SV: Tack :) Men det är inte så pilligt faktiskt, inte värre än att göra smycken! Jag använder en tex en tops för att plocka upp och sätta dit stenarna eller pärlorna, sedan ser jag till att de sitter ordentligt genom att pensla hela nageln med ett bra 'top coat' :)



Duktig du är på att göra smycken, tror säkert mor din blev jätteglad! :)

2010-12-26 @ 16:32:52
URL: http://lisamyek.blogg.se/
Postat av: Lina

Ruskigt fint halsband! Mami blev nog glad va? :)

2011-01-17 @ 21:25:10
Postat av: Maria

Mammi blev mycket glad :)

2011-01-17 @ 22:31:21
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0