Sista julklapparna


Slog in de sista julklapparna idag, sent ut i år, men det har varit så mycket annat. Nu är det klara och lagda under granen i alla fall!




Kommentarer
Postat av: Cim

Åh vad fint! Du är så duktig, både på att slå in och på att fota! Själv får jag något obegripligt agg inom mig så fort jag ska slå in julklappar, vill så gärna tycka att det är mysigt och sitta och knåpa ihop fina små klappar men det går inte. Jag blir en liten surhöna så fort jag ska slå in saker haha! Jättekonstigt :P



Jag har inte umgåtts med alls många i klassen sen jag slutade gymnasiet, visst har man sett någon lite sporadiskt sådär men jag känner att jag inte har så värst mycket gemensamt med de flesta av dem! Det var ingen bra tid och jag är glad att kunna lägga den bakom mig liksom :D Livet började efter gymnasiet, även om det hände inte så himla roliga saker då också så var det iallafall mitt eget val liksom :D Jag älskar att vara vuxen :D



Ha en fantastiskt fin jul söta du!! Massor med varma kramar!

2010-12-24 @ 10:50:37
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: moa

oo stiligt! får hålla med "föregående talare" att jag själv inte heller klarar av att sitta och pyssla med inslagning så jag blir impad av de som orkar och kan. god jul!

2010-12-24 @ 11:02:29
URL: http://smittenkittenblog.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Sv; kopierat från deras meny på internet, "tofu, sojaköttbullar, sojaprotinkött, glasnudlar,

shiitakesvamp och färska grönsaker i gryta"!

2010-12-25 @ 12:37:14
URL: http://saltochsocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0