Påsktankar

Till helgen är påsken här. Alla firar på olika vis men vissa mönster finns säkert hos alla. Sill, påskägg och påskris antar jag finns hos de flesta? I julas gjorde vi egen inläggning till sillen enliget Leilas recept, efter att ha smakat det tror jag aldrig att jag kommer att tycka om köpt något mer ;). Prova det, inte alls tidskrävande, bara väldigt mycket bättre än köpt!


Kommentarer
Postat av: Angeliqa

jag känner mig fruktansvärt o-påskig i år. Vi har inte ens påskris hemma, fast det beror förstås på att vi åker bort imorgon och är bortresa hela påsken.

2011-04-19 @ 20:12:49
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: Cim

Åh jag blir så sugen på att påskpynta! Blir inget av det i år, hela lägenheten ser ut som ett kaos så det känns lite ovärt, får ta det nästa år :) Och käka ett ägg eller två antar jag, annars är det mest godiset som är påskfavoriten hehe.

Hur brukar du fira?

Stor kram!

2011-04-19 @ 23:39:29
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Malin

Åh, vilken himla fin bild! Och jag håller med dig, egen inlagd sill är verkligen så mycket godare :)



Svar: Tack snälla! Detsamma! :)

2011-04-20 @ 22:44:38
URL: http://cielrose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0