Ärtor och löv

I helgen har Peace&love-festivalen ägt rum i Borlänge. Jag var där förra året och hade önskat att jag hade haft möjlighet att åka i år igen, men det kanske blir nästa år :).

Enligt rapportering från vänner på plats så har det varit en massa bra framträdande även i år. Här har ni några bilder ifrån förra årets festival.


Kommentarer
Postat av: Cim

Åh jag ville också varit där! Var där 2007 tror jag, hur mysigt som helst! Blir det någon festival för dig i år? Jag ska på Way out west och antagligen Popaganda, men ingen "riktig" festival :)Ja här har det varit regn i luften hela dan men aldrig börjat ösa ner, kanske kommer inatt. Hoppas hoppas att det drar över snabbt bara hehe!

Några kul planer för veckan?

Kramar!

2011-07-03 @ 20:58:58
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Cim

Ja Way out west är alltid så himla härligt, bra människor, bra musik, bäst stämning och inga bajamajor! Lovely! Synd att det regnar vartenda jäkla år bara hehe! Vi har varit lite korkade och bokat hotell vid Liseberg i år, när Sanna bor granne med festivalen haha. Men vi tyckte det skulle vara så himla härligt att lyxbo :)Jag ska inte hitta på nånting speciellt tror jag, inte förrän till helgen då mamma kommer förbi :D

Stora kramar!

2011-07-03 @ 21:24:23
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0