Dyra leksaker

En utav anledningarna till att vi åkte till Växjö förra veckan var för att Fröken O hade köpt sig en ny leksak. Vi var båda två ganska barnsligt exalterade när vi packade upp den. Måste säga att den redan har varit väldigt användbar men är den värd så mycket pengar? Vad tycker ni?

 

 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag dreglar typ! hahaha åååh en iphone 4! Under tiden jag var ute och backpackade tappade jag bort två mobiler, och pank som jag var när jag ko m hem fick jag köpa en usel liten 100kronors mobil tills jag nu får lön i juli. Så kaaaaaaaanske att även jag köpoer mig en dyring till mobil! Men då kanske man får höra hur bra den där är?



Kul om du lyssnade på mig på radion ju!!! men nej..vi kommer nog aldrig ses faktiskt! det blev inte så mycket till romans tyvärr haha

2011-07-15 @ 09:34:07
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

Dyr, men otroligt rolig :)



Rasen är en japansk spets, helt underbar!

2011-07-15 @ 10:27:23
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Cim

Säg till henne att akta sig, de är vansinnigt beroendeframkallande! Min pojkvän går inte ett steg utan sin, vi brukar säga att den är hans intesåhemliga älskare hehe.



Jag är himla himla sugen på att färga håret i en varm röd färg, typ morotsrött, men jag vet inte riktigt vad jag skulle ha för frisyr till det. Vill ha en snäll frippa, kanske hellugg eller nånting. Eller lite som La Roux, som en eld! Har väldigt mjukt och lite frissigt hår så det är svårt att inte ha en rufs-frisyr. Ja, får se helt enkelt :)

Har du några helgplaner?

Stor kram!

2011-07-15 @ 10:58:49
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: maja

sv: Ja visst är han söt!



Iphone är värt allt!! haha

2011-07-15 @ 23:10:19
URL: http://highschoolstalker.blogg.se/
Postat av: Cim

Hmm, svårt att förklara. Det är parallella historier om ganska trasiga människor, en tjej som växer upp med sin pappa, hennes mamma som är på flykt och en forskare som försöker lära en apa att teckna. Det utspelar sig för 50 år sen kanske, och alla människorna är så himla dysfunktionella och den är väldigt hemsk och väldigt vacker på samma gång. Läs! :)

2011-07-16 @ 19:02:55
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: inger helén

så himla avundsjuk. min pojkvän har den svarta, och jag skulle kunna dö (kanske inte så illa) för den vita.

2011-07-18 @ 16:47:58
URL: http://smallwishes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0