Vinprovning

I fredags var jag på vinprovning på en restaurang här i stan. Det var verkligen en positiv upplevelse. Man fick prova 5 sorters vin (1 vitt, 4 röda) och fick god buffémat till. En vinkännare pratade om de olika vinerna och druvorna och det var vekrligen en trevlig kväll!
Kommentarer
Postat av: maja

jaa, modevetenskap. hoppas verkligen att det är en intressant kurs. man blir nog inget alls om jag ska vara ärlig. har läst ett år textil design på en folkhögskola och läser för att få mer meriter till framtida sökningar för textilhögskolan i borås, där jag vill läsa en kandidatexamen i modedesign. :)

så det är så det ser ut!Vinprovning, hittade du nåt nytt favoritvin?

2011-07-18 @ 09:55:25
URL: http://highschoolstalker.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det var så lite så :)

2011-07-18 @ 21:53:36
URL: http://lifeasemelieknowsit.blogg.se/
Postat av: Cim

Åh vad roligt med vinprovning! Har alltid velat lära mig lite mer om vin, tycker allt smakar ungefär likadant hehe. Speciellt efter ett par glas :)

Har du något bra tips med dig på något gott rött?Ja det är klart det kommer, det tar ju tid att vända liksom :) Men vi fixar det, right? :)

Största kramarna!

2011-07-19 @ 07:41:27
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0