Tags

Fick åka in extra till jobbet igår, ett litet nätt pass på 9 timmar ;). När jag kom hem väntade den här överraskningen i brevlådan i alla fall! Mina tags! Nu ser man vart smyckena kommer ifrån. Ser kanske inte så mycket ut nu men vänta tills ni får se de på. Jag är så nöjd så :).


Kommentarer
Postat av: Victoria

Sv: Tack så mycket!! :D

2011-06-02 @ 09:05:50
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: Cim

Jisses vad det måste vara frustrerande! Lider verkligen med dig, stackare! Hur går det att jobba och så, fixar ryggen det? Håller tummarna för att det försvinner iallafall.



Ja jag antar att det är samma för mig, men som tur är för oss så är det ju faktiskt finare med klänningar än med byxor hehe :D Stor kram!

2011-06-02 @ 12:54:17
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Eleonore

ÅH va roligt med egna tags! Är ju toppen att man kan se att det är smycken gjorda av dig nu :D Kommer vara ledig när det är lövmarknaden så kommer nog förbi och kikar på dina smycken!

Nu är jag på väg hem från sthlm, har haft det riktigt bra men ska bli skönt att sova i egna sängen innan jag åker till jobbet imorgon :) Hur har din vecka varit hittils? Kram!

2011-06-02 @ 17:45:36
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Lina

Hihi, jag trodde nästan att du skulle skaffa de där! Toppen ju!

2011-06-03 @ 12:55:13
Postat av: Maria

Lina: ja det är ju tack vare dig att jag hittade dem kan man ju säga! :D

2011-06-03 @ 20:52:51
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0