Bakning

Det var länge sen jag bakade nu. Gillar verkligen att stå i köket och hålla på och stöka men det har inte funnits tid till det på länge. Brödbak är nog min favorit ändå. Har ni något roligt recept som jag skulle kunna testa?


Kommentarer
Postat av: Magasinprojektet

baka bröd är mysigt, brukar göra fransktlantbröd. då kan man stoppa i lite vad man vill, det är alltid bra

2011-06-06 @ 11:53:27
URL: http://magasinprojektet.blogg.se/
Postat av: Candy

Morotsbröd är jättegott. :)http://www.tasteline.com/Recept/Morotsbrod_2

2011-06-06 @ 12:16:39
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Hanna

åh, ja, bakning är ju bland det bästa man kan göra. det här receptet gillar jag: http://sotasaker.com/ljuvliga-citronbrod/ det är ett ganska basic recept, men det blir finfina frukostbullar och jag gillar att det inte blir så många av receptet. och det är underbart med bröd som doftar lätt av citron!

sv: vi har det så fint, turistar, avslutar våra distanskurser, har besök, är ute i solen (här är helt galet varmt just nu). jag har bara behållit mitt rum (eftersom jag bor i en korridor som är hyresfri på sommaren tyckte jag inte att det var lönt besväret att hyra ut den för så kort tid...) men har tagit uppehåll med csn - mest för att kunna ta det istället under de återstående terminerna på läkarlinjen. det känns överlag som att det är mer att tänka på när man åker bort längre tid. (vi hittade ju vår lägenhet här tre fyra dagar innan vi skulle åka ner!) :)

2011-06-06 @ 13:46:34
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com
Postat av: malin/lokalresan

Kom och baka bröd hos mig. Jag gillar visserligen också att baka, men sånt med jäst tar alldeles för lång tid för otåliga jag.

2011-06-06 @ 18:30:24
URL: http://lokalresan.blogg.se/
Postat av: Madeleine

brödbak är som terapi har jag kommit på!

2011-06-09 @ 08:21:34
URL: http://bonjourvintage.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0