High drama

För ett par dagar sen hade jag en "nära döden upplevelse". Livet är farligt här i storstan kan jag tala om... Jag var på väg hem från tunnelbanan och går på trottoaren vid ett höghus när det plötsligt faller ner ett block med is 1 meter(!!) framför mig. Hade jag gått litelite snabbare hade jag fått det rätt ner i huvudet. Det är high drama det.

Nu mera går jag på parkeringen istället för på trottoaren.

 

En bild på frukt för det gör mig glad ;).

Kommentarer
Postat av: gittilou

men fy vad otäckt! där hade du änglavakt :)



nu är jag som vanligt seg med att svara på kommentarer, får skylla på fullt upp. men bättre sent än aldrig säger man väl? oh, jag bodde också på röd linje när jag bodde i stockholm. först på väldigt röd linje när jag bodde i södertälje - lååångt bort.. men sen flyttade jag till aspudden som är snäppet närmare stan :) jag har två bröder i sthlm, en bor i högdalen och en i gröndal. jag ska faktiskt dit i helgen, men jag tror inte jag hinner ses nåt då! :( men det vore mys med en fika i framtiden!



jag tycker inte du ska ha dåligt samvete för att du sa upp dig, jag förstår din känsla, det är så typiskt mig också att typ "be om ursäkt" för mig själv, men det ska man inte! du vantrivdes och då är det så. jag såg att du är igång med nytt jobb, skönt :) lycka till!



puss!

2011-03-02 @ 20:53:52
URL: http://gittilou.blogg.se/
Postat av: Cim

Shit vad läskigt! Trodde de hade tagit bort all is från taken vid det här laget!



Det låter ändå som ett ganska mysigt jobb ändå, om ryggen orkar med det alltså. Gå hemma hos folk och kolla in vad de har hehe. Eller så är det kanske bara jag som är så satans nyfiken :P



Egentligen vill jag inte alls flytta till Stockholm, älskar Göteborg så himla mycket. Men hyran blir så dyr här när jag ska bo själv och jag har kommit fram till att jag inte vill bo ensam så då känns ändå pojkvännen som det bästa alternativet. Han vill gärna att jag kommer upp och bor där (han skulle bara våga säga annat haha!) och även om det blir lite trångt så kommer det nog gå fint tror jag. Hoppas att jag kan se charmen i Stockholm också! Tids nog blir det nog så att jag flyttar tillbaka till Götet men eftersom Niklas har fast jobb där uppe så är det lättast om jag flyttar just nu iaf :)

Stora kramar!

2011-03-02 @ 22:24:30
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Candy

Oj, vad läskigt! :O Något liknande hände min ena bror en gång, usch usch. Sköt om dig nu! :)



Nja, hade en ganska kass dag igår. :/ Har drabbats av en förkylning & det i kombination med vanlig ångestproblematik är ingen höjdare, men idag börjar lite bättre i alla fall. :P

2011-03-03 @ 11:55:33
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Eleonore

Usch va läskigt! Gäller verkligen att se upp nu med snön som smälter :)

Va spännande, gick utbildningen bra för dig? ÄR det något du kan tänka dig att jobba med? :)

2011-03-03 @ 20:53:24
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0