Lördagsutflyktigheter

En väldigt trevlig dag med Gustavsbergsbesök, chokladpraliner och canvasduk-inköp. Ni får se bilder lite senare då jag hunnit få över dem till datorn. Nu blir det middag!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag hjälper till så gott jag kan :D

Men att din pappa är företagare är ju hur bra som helst. Man lär sig så mycket genom att kunna ställa alla sina frågor direkt och kunna diskutera fram svar. Utnyttja honom! ;)

Ja, jag håller med om att marknadsföringsbiten är knepig... Många skickar ju ut sina smycken till större bloggare och sedan skriver de om det i bloggen och så får man mer besökare och kunder. Det verkar ju fungera väldigt bra för många. Själv är jag lite osäker på den metoden, och kan tycka att det känns lite konstigt, som små mutor liksom. Men det fungerar uppenbart väldigt bra för många.

För att ha en webshop behöver man en domän, men så finns det några gratisvarianter tror jag. Jag tror http://www.jetshop.se har en gratis version men jag vet inte om man behöver ett domän. Sedan finns http://www.bigcartel.com som jag inte riktigt vet hur det fungerar men jag tror det är gratis. Här har jag skrivit lite mer om min webshop: http://quietland.blogg.se/2009/july/utkast-jag-far.htmlDet är en otroligt härlig känsla att kunna säga att man är egen företagare. Jag är jätteglad att jag äntligen tog steget, även om det tog mig tre år att samla mod nog. Så om du brinner för det här, go for it!Och det är bara att du frågar på om du undrar något mer :)

2011-03-26 @ 22:28:40
URL: http://quietland.blogg.se/
Postat av: Candy

Jättefin bild. :)

2011-03-27 @ 19:54:59
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0