Spegel spegel

Godmorgon!

Väntar på att sjusovarna ska vakna och sedan ska vi ut på äventyr. Ha en fin lördag!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Det är bara roligt att svara på frågor och förhoppningsvis kan jag vara till hjälp :)

Jag har hållt på i tre år nu, drivit Quietland som hobbyverksamhet fram tills nu i mars. Jag började visa upp mina smycken i bloggen och mina läsare började fråga efter att få köpa de små verken. Så då gjorde jag en liten bloggshop som sedan växte till den webshop den är idag. Kunderna får jag via bloggen och mina vänner och bekanta som sprider ordet vidare. Det nog mest marknadsföringsbiten man bör lägga energi på så att man får kunder.

Sen att starta företag... jag förberedde mig i två år! Gick på Starta eget-dagar men det var först efter att ha läst företagsekonomi som jag vågade. Jag är av den åsikten att man ska kunna alla begrepp och så innan man startar eget, för jag kan inte tänka mig något värre än att göra fel och få Skatteverket på halsen... Bättre att göra rätt från början tycker jag. Men det är inte så avancerat egentligen, när man väl sätter igång. Då ger sig det mesta och stöter man på problem kan man alltid ringa Skatteverket och fråga. Men det är ju olika hur man är som person, jag är väldigt försiktig av mig.

Men så länge man inte får in mer än 20.000 i vinst om året (eller något sånt, osäker på siffran) så behöver man egentligen inte ha företag utan det räknas som hobbyverksamhet. Men å andra sidan blir man ju mer pålitlig i andras ögon om man är ett företag.

Du gör ju jättefina smycken! Du har inte funderat på att göra någon slags shop där du samlar alla? Det behöver ju inte vara så avancerat men det blir ju mer överskådligt. Du fotar dem så otroligt fint dessutom!

Ha det fint du med!

2011-03-26 @ 10:04:31
URL: http://quietland.blogg.se/
Postat av: felicia

Mysigt! Jag älskar sådana lördagar.

2011-03-26 @ 12:11:04
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Cim

Åh mys mys!



Haha fötter generellt är ju inte sådär supercharmigt! Tur att det inte är den delen av kroppen folk kikar på :P

Stora kramar!

2011-03-26 @ 13:04:08
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0