Den 28onde maj

Phu, var lite död när jag kom hem från jobbet igår kändes det nästan som. Lönehelg och det var full rulle hela dagen. Men nu blir det frukost och sen tillbaka igen :). Vad hittar ni på idag?

 


Kommentarer
Postat av: Cim

Åh tack! Älskar den också, klänningen är typ den finaste någonsin, alldeles skir i spets med lite fluffig kjol! Känner mig som en prinsessa i den!



Angående mensen så försvann den nästan när jag satte in p-staven, det är ganska vanligt tydligen, sen när jag blev sjukare så försvann den helt, men kom tillbaks i början av detta året! Så jag vet inte riktigt hur den kommer vara i framtiden iom staven men det får man se :)



Kan tänka mig att det är sjukt jobbigt att jobba såna här helger, alla är ju och storhandlar! Men dagarna måste gå himla fort? :)



Det är lite ensamt ibland, speciellt nu när pojkvännen är bortrest över helgen, men å andra sidan så sågs jag och Sanna knappt det sista i Göteborg iom att jag jobbade kväll och hon pluggade och bodde hos sin man, nu har jag ju oftast pojkvännen som tur är! Men jag längtar efter att lära känna folk, så fort jag slutar vara så slut efter jobbet så ska jag börja socialisera mig på riktigt hehe!

Stora kramar!

2011-05-28 @ 18:23:17
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Eleonore

Hej tjejen!

Var det du som satt i kassan på Maxi idag när jag handlade, kände igen armbandet och det lockiga håret men blev så osäker :D Köpte ägg, smör och tunnbröd bara hehe.

Blev som sagt så osäker men om det var du får jag prata mer med dig nästa gång :D

Kram!

2011-05-28 @ 18:39:18
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Eleonore

Haha ja man blir så osäker när man bara sett varandra på bild ju! Men nu vet jag ju precis hur du ser ut :D

Jag tyckte du såg så lugn och trevlig ut mot kunderna, märktes inte att du var stressad och det är verkligen bra!

Jag har haft en toppendag, hoppas din också var fin! Kram

2011-05-28 @ 19:01:01
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Victoria

Sv: Yes, hittade mycket fint! :D

2011-05-28 @ 20:11:07
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: Cim

Ja precis, och det känns fruktansvärt att se hur tjejen förstör sig själv, kastar sig in i en ätstörning hon kommer få dras med i många många år och att ingen verkar bry sig. Näe usch, hoppas att hon får någon slags insikt snart.



Hehe jag förstår precis hur du känner! Det är så vansinnigt skönt att ha någon nära, även om det är skönt att vara singel också på sitt sätt. Men nu under min ensam-helg har jag insett att jag nog trivs bäst med sällskap. Har du någon man på g förresten? :)

Hon trivs jättebra, men det mesta krutet lägger hon på de artiklarna som hon skriver för den tidningen hon frilansar för, så skolan kommer nog lite i skymundan. Men det verkar vara en superrolig utbildning!

Stor kram!

2011-05-28 @ 21:44:20
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0