Nycklar i öronen, javisst!

Ett par örhängen med små nycklar och rosetter (rosetterna går att få i annan färg). Nu ska jag på loppis! Ha en fin dag.

www.stralande.se

Kommentarer
Postat av: Ellen

Jag tror inte heller att det är bra. Man behöver liksom andas mellan studierna. Efter gymnasiet behöver man andrum, inte nya studier :) Det låter fruktansvärt intressant! Jag håller tummarna för att det går bra för dig :) Något som skulle intressera mig att arbeta med är människor, trots att jag egentligen inte förstår mig på mänskligheten. Men jag vill hjälpa till. Underlätta för utsatta personer i dagens trångsynta samhälle. Jag har fått sommarjobb på ett av stadens hotell, där jag ska städa hotellrummen. Ett helt okej sommarjobb, men mycket mer än så är det ju inte, även fast jag säkert får jobba till hösten med. Just nu håller jag tummarna för att jag får jobb på SAFT (industri) så att jag kan tjäna en himla massa pengar och sen resa och andas ordentligt. Kram!

2011-05-07 @ 14:50:29
URL: http://lindbergellen.blogg.se/
Postat av: anna

Jösses vad söta örhängen!

2011-05-21 @ 18:32:49
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Silla

Hej

Kan du kontakta mig på mail.. Det gäller örhängen.

2011-05-25 @ 20:33:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0