Valpigt

Är inte det här en riktig sötnos!? En liten jack russel-valp jag träffade för ett par veckor sedan. En liten energiboll kan jag tala om. Efter en kvarts lekande var jag genomsvettig men hon lika pigg :) Har ni något djur?

 

 

 



Onsdagssyssla

Nu ska jag cykla iväg till jobbet igen och tjäna lite kosing. Känns synd att sitta inne en hel dag när det är sånt här fint väder. Vad hittar ni på idag?


Ta till vara på tiden

Vilket härligt väder det har blivit igen :). Jag jobbar en hel del nu men idag börjar jag inte förens halv 3 och då gäller det att passa på! Så nu tänkte jag trampa iväg till en vän för att spendera några timmar på en filt i solen.


Midsommarfirandet

Här kommer lite bilder ifrån mitt midsommarfirande. Först lite traditionell midsommarlunch med päronen. Den egeninlagda sillen är 100 gånger godare än den köpta. Googla efter recept och testa, så värt!



Efter det blev det knytkalas med några vänner. Så här fina dekorationer hade värdinnan ordnat :)



Vi satt i uterummet och klarade oss undan regnet som föll lite senare på kvällen. Det är bra med uterum, känns som ute fast man är inne ;). En väldigt bra midsommar var det i alla fall!


Semesterbilder

Det har varit så mycket annat i veckan att Turkietbilderna har kommit lite i andra hand men nu ska ni få se några fler. Det var verkligen en underbar vecka!









Lördag

Det slutade med en trevlig middag med fina vänner igår! Supermysigt :) Vad hade ni för er? Blev det sill och jordgubbstårta och ringdans? Vi dissade midsommarmaten och hade knytis med bland annat paj, grillad kyckling och en god sallad.


Gårdagen

Ojoj vilken lång dag det blev igår. Klockan 05.20 ringde väckarklockan och det var bara till att upp och hoppa! Dagen flöt på väldigt smidigt och jag fick en hel del smycken sålda och mycket beröm vilket alltid är kul att få höra! Tack så hemskt mycket alla som kikade förbi och speciellt till mami & min kära far som ställde upp hela dagen lång.

När pappa och jag höll på att packa ihop så fick vi båda en chock när vi i panik började leta efter "kassaväskan". Det tog nog 30 sekunder innan vi hittade den och vi det laget hade vi båda så ont i magen att vi var mållösa ;P. Kändes ganska bra när vi hittade den kan jag tala om.

Idag är det midsommarafton och mina planer är ännu lite oklara, vad ska ni hitta på idag?




Strålande

Äntligen är dagen här :). Har förberett för det här i flera månader. Vi åker in till stan redan nu och börjar ställa i ordning med bord och skylt med mera. Kommer att bli en lång men rolig dag tror jag minsann!

Nu är även min hemsida igång, känns så kul! Jag hoppas att ni har överseende med att allt inte är tipptopp än, det kommer :) Så kika in på stralande.se nu! Ha en fin dag så hörs vi i morgon igen då ni ska få en uppdatering om hur dagen gick.




Imorgon gäller det!

Imorgon är det lövmarknaden som gäller för fulla muggar. Vi ska vara på plats klockan 07.00 (senast) och marknaden håller på fram till kl 22.00! Från och med imorgon kommer jag att börja hänvisa till min nya hemsida och det kommer inte längre att vara möjligt att köpa smycken genom bloggen!

Kika in här imorgon för att få adressen och så hoppas jag att vi ses på Lövmarknaden!

Tjuvkik på hemsidan...

"2 citroner och 5 gurkor för 2 kr"

Den första dagen i Kemer var vi på en frukt och grönsaksmarknad. Det var helt galet billigt och jag vet inte hur många kilo vi köpte med tillbaka till hotellet.



Kemer, Turkiet

Vi hade verkiligen en helt underbar resa. Det som har satt sig mest i våra minnen är nog hur otroligt trevliga alla människor har varit emot oss. Så otroligt snälla, hjälpsamma och gästvänliga. Åk till Turkiet om ni har möjlighet!

Jag kommer att skriva mer om vad vi har gjort och lägga upp mer bilder i veckan men just nu får ni nöja er med denna bild tagen från stranden :)


Hemma!

Nu är jag hemma, har haft en underbar vecka! Är dödstrött och ska upp och jobba om ett par timmar så vi hörs lite senare :)


Praplydrinkar och sånt

Nu ligger jag antagligen vid poolen med en sån här i handen :). Tänkte bara påminna er om lövmarknaden, nu är det bara en vecka kvar! Hoppas att ni har det fint hemma i Sverige och att solen skiner lite på er också.

 


Semester!

Även om jag egentligen inte har tid så åker jag nu i alla fall! En veckas sol och bad och fina vänner och god mat och bra musik och en massa annat planerar jag för den närmaste veckan. Jag hoppas att ni kikar in om en vecka igen när jag är hemma och tills dess - ha det så underbart mina fina läsare!


Ut och resa!

Vet ni vad? Imorgon åker jag iväg på en liten semester med några fina vänner! Ska bli så himla skönt då jag inte har haft semester på 2 år. Vi hittade en sista minutenresa till Turkiet så imorgon redan bär det av :). Får se om jag får tillgång till någon dator, annars blir det nog lite tyst här i en vecka.


Lite mer sommarkänsla

Här får ni lite mer sommarbilder!

 

 

 


Pärlörhängen

Pärlörhängen, både enkla och snygga. Passar till det allra mesta :)

 

www.stralande.se

Hemsidepysslande

Fortfarande riktig sommarvärme här, så skönt! Jag måste tyvärr fortsätta att spendera ruskigt mycket tid framför datorn för att försöka att bli klar med hemsidan. Vad gör ni i sommarvärmen?


Sommarbilder

Igår träffade jag fina vänner. Vi låg i solen, badade (inte jag.. badkruka), fnittrade och bara hade det bra. Min ena vän har havet som granne, så fint! Här kommer några riktiga sommarbilder. Visst blir man glad i magen av de?





Bakning

Det var länge sen jag bakade nu. Gillar verkligen att stå i köket och hålla på och stöka men det har inte funnits tid till det på länge. Brödbak är nog min favorit ändå. Har ni något roligt recept som jag skulle kunna testa?


Favorit i repris

Det här armbandet är en favorit hos flera :)

 

www.stralande.se

Tik tok

Jag har visat på tok för lite loppis och second hand fynd på senaste! Så nu får ni ta en kik på något jag köpte förra året faktiskt på en loppis. Det är ett litet guldigt fickur. Jag har satt i en kedja och har det som halsband.






Fredagshändelser

Blev inkallad på jobb igår med och även idag visst. Skulle bara ha jobbat 1 pass den här veckan men det blir visst 4 ändå, inte fel. När jag inte hänger på jobbet så är det mest hemsidan som kallar och en och annan fin vän som börjar komma hemåt.

Bjuder er på en liten skål kärlek så här på fredagen. Vad hittar ni på idag?


Tags

Fick åka in extra till jobbet igår, ett litet nätt pass på 9 timmar ;). När jag kom hem väntade den här överraskningen i brevlådan i alla fall! Mina tags! Nu ser man vart smyckena kommer ifrån. Ser kanske inte så mycket ut nu men vänta tills ni får se de på. Jag är så nöjd så :).


Krackelerat

Åh vad frustrerande det är med hemsidan. Jag är verkligen inte haj på sånt där och lite för petig kanske. Just nu håller jag tummarna på att få hjälp ifrån supporten.

Ni får kika på ett nytt halsband så länge. Gjort av en massa olika glaspärlor. Bland annat krackelerade petrolfärgade.

www.stralande.se



Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • bloglovin
  • RSS 2.0