Tentaperiod

Nu går vi in i nästa tentaperiod (känns som vi nyss skrev förra!) så den kommande veckan kommer jag troligen inte göra så mycket mer än att hänga med näsan i böckerna.. En och annan kaffepaus lär det nog bli såklart, det är viktigt.Helgplaner

Den här helgen har jag begett mig söderut för att hälsa på mina föräldrar och en och annan vän. Skönt att vara hemma ett slag och få bo i hus. Jag är nog inte gjord för lägenhetslivet, känns så instängt och lustigt att ha 15 meter ner till marken - nej villa ska're va. I helgen ska jag mest äta gott, spela spel och kolla i en och annan second hand butik. Vad gör ni i helgen?


Gino

Nu är det kallt och ruskigt ute. Vi konstaterade i helgen att man behöver använda höst/vinterjacka nu och det är ett klart tecken på att sommarens varma dagar är förbi. Men vad passar inte bättre än att sitta inne och fika när regnet smattrar mot rutorna? Kanske lite gino? Det är skuren frukt och bär med riven vit choklad som får vara ca en kvart i ugnen.

 

 


Fixa och trix

I helgen så fick jag lite föräldrarbesök och hjälp med att fixa i ordning mitt lilla rum så nu är det så fint så fint! Ni ska få se så småningom också :)Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • bloglovin
  • RSS 2.0