Hej hösten.

Mina första veckor här i Linkan bodde jag hos damen på kortet. Vi hade det väldigt mysigt de gångerna vi sågs, jag rände mest runt på nolleuppdrag nämligen. En kväll cyklade vi och köpte sushi, mums på den! Då var det fortfarande så varmt att man kunde ha bara ben, nu är hösten här konstaterade vi idag. Löven är alldeles gula och de flesta ligger redan på marken. Hej hösten, välkommen hit.


Hemtenta - check.

Då var första hemtentan inlämnad och även första kursen avslutad. Här går det snabbt i svängarna, känns som jag precis började plugga.

Jag köpte mig Melissa Horns nya album härom veckan, väldigt bra :)

Tävling!

Från och med idag går det att tävla hos Eleonore med chansen att vinna ett fint armband ifrån Strålande! Kika in på hennes blogg för att vara med och tävla. :)


Snart tävlingsdags

Ja snart är det tävling på gång på hemsidan. Denna tävling hålls i samarbete med söta Eleonore. Kika in om ett par dar så ska ni få se på andra bullar (smycken).

 


Liten del av en students vardag

Den här skylten sprang vi omkring med dag och natt (bokstavligen talat) under de 2 första veckorna när vi nollades.


Så det var inte så konstigt att den såg ut så här efter 14 dagars lekande och festande.I helgen var det en dragkamp mellan ungefär 15 olika lag. Tävlingen går helt enkelt ut på att två lag möter varandra och tävlar tills det ena laget hamnar i ån. En enda stor geggamoja-fest..


Hej hej på er.

Det är lite tomt här just nu, jag vet.. Men tanken är att försöka posta ett par inlägg i veckan i alla fall. Nu har jag flyttat in i mitt egna lilla rum och börjat komma i ordning lite grann. Det är mycket nytt att hålla koll på nu samtidigt som ett företag ska marknadsföras och hållas i rullning. Tur att det är kul och spännande!


Hipp hurra!

Hipp hipp hurra för idag är det min födelsedag! Den kanske kommer att se ut lite så här...

Prickig klänning...

 

God frukt...

 

Kanske ett glas vin...

 

Kanske en chokladpralin...

 

Inte många av mina fina vänner är här men imorgon kommer mami&papi (!) och jag ska flytta till mitt alldeles egna rum!


Update

Nu har skolan rullat i gång här och det är inte bara festligheter längre. Det blev en rejäl rivstart med väldigt många sidor att läsa, grupparbete och seminarie. Man kommer säkerligen in i allt nytt snart :). Nollningen pågår fortfarande varje dag och på lördag är det dags för vår 3e sittning. Denna gång blir det en finsittning. Har väl inte riktigt någon passande outfit för det, men det får lösa sig.Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • bloglovin
  • RSS 2.0