Hemsidepysslande

Fortfarande riktig sommarvärme här, så skönt! Jag måste tyvärr fortsätta att spendera ruskigt mycket tid framför datorn för att försöka att bli klar med hemsidan. Vad gör ni i sommarvärmen?


Kommentarer
Postat av: LINDA - [fotoblogg]

Sv: Ja visst gör det! :)

2011-06-08 @ 14:33:34
URL: http://lindasofiedahl.blogg.se/
Postat av: My

Grönt är skönt!sv: Finns ett helt inlägg om min utrustning här: http://myvestlund.blogg.se/2010/december/utrustning.html

2011-06-08 @ 20:33:08
URL: http://myvestlund.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Det är så trist att det varit så fint väder medan jag varit borta men så kommer regnskurar, åska och moln nu när jag är hemma! Typiskt hehe :P

Ska bli så kul att se din hemsida när den blir klar!Ja vi får absolut ta och ses någon dag i sommar :)

Kram

2011-06-09 @ 17:29:54
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: gittilou

ska bli spännande att se hemsidan!!tack för dina rara kommentarer <3 nu ska jag svara på några frågor: i sommar ska jag vikariera på en gruppbostad för utvecklingsstörda. jag har jobbat där två somrar förut innan jag flyttade från stan, det var mitt första sommarjobb och ett himla bra sådant!och sen kom jag på att du hade några frågor om mitt antagningsprov i danmark. själva provet var bara en intervju (tur, eftersom arbetsproverna var så mastiga!!), de började förklara hur den skulle gå till på danska, men vi fick switcha till engelska för jag förstod typ ingenting förutom att den skulle pågå i femton minuter. haha. jag antar att den gick bra eftersom jag gick vidare, men det garanterar ingen studieplats. svar om det får jag senare i sommar..kram på dig!

2011-06-09 @ 19:19:00
URL: http://gittilou.blogg.se/
Postat av: My

SV: Jadå, objektiv med bländare 1.4 till så är det perfekt!

2011-06-09 @ 20:11:59
URL: http://myvestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0