Fri som en fågel


Jag hade en utmärkt dag med min vän igår! Det pratades, fikades, shoppades och pratades lite mer. Fint helt enkelt!

Jag gjorde lite fynd. Svårt att låta bli när det fanns så mycket man vill ha (jäkla materialist typ). Men men, jag tänkte visa er lite. Här är ett halsband jag hittade inne på jc faktiskt. En bur och en liten fågel. Inte så fri då den är fastsatt i buren, men fin ändå.








Kommentarer
Postat av: lisamyek

SV: Stenarna till naglarna köpte jag faktiskt för längesedan på rusta, fyndade. Mina är ganska utsorterade nu så jag måste köpa nya. På Internet finns det massor, men jag ska kolla rusta och andra butiker innan jag beställer hem något :)

2010-12-28 @ 12:40:48
URL: http://lisamyek.blogg.se/
Postat av: lis

åh, fint!

2010-12-28 @ 14:25:42
URL: http://lishedlund.blogg.se/
Postat av: Cim

Åh finfinfint! Blev det något mer roligt shoppat? Jag hittade en uggla på ett halsband igår hehe! Imorrn blir det mer seriös shopping, då ska jag bannemig unna mig nånting om jag hittar något jag verkligen vill ha :D Galet längesen sist!



Det blir faktiskt fest i borås av allt städer haha! Pojkvännen kommer också så vi ska fira ihop med Sanna och våra vänner, så totalt blir vi nio stycken! Vi ska bo på Grand hotel, äta nyårssupé, frossa i champagne och bara ha det väldigt bra! Hur ska du fira? Fest? Puss&kram!

2010-12-28 @ 22:44:16
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Linda

vilket fint halsband!



Kakburken hittar du på gekås i ullared. :)

2010-12-29 @ 17:02:52
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Malin

Himla fin! :)

2010-12-29 @ 18:48:20
URL: http://cielrose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0