Blåbäää

Innan jag flyttade upp hit så var jag och några vänner ute i skogen och plockade blåbär. Vi blev uppätna av mygg och attackerade av fästingar men det var det värt!

Livstecken

Jag lever och har det bra. Det är ganska slitsamt att vara en nolla. Disco, gyckel, faddrar, cyklar, stadsvandring, för-förfester och en massa mer är vad mina senaste dagar har bestått utav. Vi hörs snart igen!


Skolstart

Idag hoppar jag på tåget upp mot Linköping. Imorgon är det skolstart som gäller och man känner sig nog alltid lite som om man vore 7 år igen när man ska börja i en ny klass. Får se hur mycket uppdatering det kommer att finnas tid till i veckan då jag ska bo inneboende hos min fina vän samt nollas så det står härliga till. Ta hand om er så länge!

 


En sommarutflykt

Ni får kika på lite mer bilder från Öland. Det var en väldigt fin dag vi hade. Ungefär varannan mil skrek mamma eller jag "SVÄNG" för vi hade fått syn på någon liten liten loppisskylt i vägkanten. Då kunde det se ut så här...

 

 

Vi kom försent till Solliden så vi fick kika utanför.

Himla vacker natur.

 

Hejdå Öland!


Flyttpackar och sånt

Jag hittar inte på så mycket intressant nu i dagarna.. Mest packar, fikar, träffar vänner och packar lite till. Mitt rum börjar anta samma utseende som om en orkan hade dragit förbi. På söndag tar jag tåget upp till Linköping i alla fall, spännande!


Nyheter

Ett nytt armband på hemsidan. Lite Parisinspirerat. Kika in på www.stralande.se

 


Ta ditt pick och pack

Jag flytta till Linköping! Något som jag har planerat för i ett halvår blev plötsligt verklighet och väldigt högst aktuellt. Bäst att börja packa och leta efter tågbiljett!


Porslinsfabriken

När vi var på Öland besökte vi Porslinsfabriken. Där har de en uppsjö av handmålat porslin som görs på plats, finfint!

De hade även en fin trädgård..
Och fika..
Loppisbilder från Öland

Hade det jättehärligt på Öland igår. Soligt och fint väder, några loppisstopp, kika på gulliga små hus och lite promenerande längs gator..

Slänger upp två bilder från en söt liten "finloppis" som tjejen kallade det för. Nu åker jag iväg på ett annat äventyr.
Spontanitet

Tar en liten tripp till Öland med päronen. Lediga dagar är allt bra de.


Tic tac

Tiden tickar på och snart får man besked ifrån studera som avgör hela ens framtid. Man hoppas men man får se vad det blir för dom. Snart så kommer resultatet som säger vart man ska spendera de följande åren av ens liv.
Snart får man veta.

 


En sommarkväll när den är som bäst

Vi hade verkligen tur med vädret igår, strålande solsken hela dagen och det var fortfarande varmt när solen gick ner. Konserten var sjukt bra! Har sett Håkan väldigt många gånger och jag blir aldrig besviken. Bilderna är tagna med kompaktisen, därav kvaliten. Vågade inte ta med min nya bebis ut på äventyr än.

Först picnicade fröken O och jag lite grann. Ingen dålig utsikt va? Älskar att bo i en kuststad.

Håkan Hellström

Ikväll ska jag få se honom igen, det var på tok för länge sen vi sågs - den där Håkan och jag. Ha en fin kväll allesammans, det ska jag ha :)


Nu är den här!

Titta vad som ramlade ner i min brevlåda (nästan i alla fall, fick släpa mig bort till coop för att få den i mina händer)! Det känns mer än bra och kliar i mina fotohänder nu.


Beställde från Hegethorns och fick en liten chokladbit med, stort plus hos mig ;).Tror ni anar vad jag kommer att pyssla med de närmsta dagarna. Synd bara att jag jobbar varje dag tills på söndag, men då ska vi ha en heldag - jag och min nya vän!


Gårdagens fynd

Två utav sakerna jag fyndade igår. Vi hann med hela tre loppisar och så fick jag kika på min väns nya kattunge - halledag vad söt han var! Får ta med kameran dit en dag.

Inköpt blev i alla fall ett litet skåp att sätta upp på dörren så att folk kan lämna meddelande när man inte är hemma.

 

 

..och två söta små glasflaskor att ha olja, vinäger eller kanske parfym i.

 

 

 Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • bloglovin
  • RSS 2.0