Skolstart

Idag hoppar jag på tåget upp mot Linköping. Imorgon är det skolstart som gäller och man känner sig nog alltid lite som om man vore 7 år igen när man ska börja i en ny klass. Får se hur mycket uppdatering det kommer att finnas tid till i veckan då jag ska bo inneboende hos min fina vän samt nollas så det står härliga till. Ta hand om er så länge!

 


Kommentarer
Postat av: Jenny Eriksson - med blick för livet

SVAR: Gör det! Den är underbar!

2011-08-21 @ 09:26:13
URL: http://ogonblickochkansla.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Lycka till med dina nya studieäventyr!!Kom ihåg att åren på universitet framförallt handlar om att skapa härliga minnen för framtiden :) KRAMAR

2011-08-22 @ 11:43:52
Postat av: Eleonore

Åh så spännande! Du är så modig som flyttar först till sthlm och testar på det och nu tar ditt pick och pack och börjar plugga i Linköping :D Fler borde våga satsa för att komma någonstans!

Ja visst är det sorgligt att behöva lämna så fina kollegor man levt så nära nu i sommar. Jag kommer fortsätta hoppa in några helger. Får jag inga fasta helger kommer jag söka annat i land när vi flyttar till kalmar om ett par månader :)

Ja vi planerar via mail istället :D

kram!

2011-08-22 @ 16:11:40
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: felicia

Åh, men vad spännande! min lillasyster började gymnasiet idag, på samma skola som jag gick en gång i tiden. jag blir avundsjuk!

2011-08-22 @ 17:15:52
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Beatrix

vad spännande!! hoppas du kommer trivas. :)

2011-08-23 @ 22:08:36
URL: http://beatrixmix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0