Huu.


Konstaterande nr 1: Matten och jag kommer inte överrens denna veckan.
Konstaterande nr 2: Vi är inte kompisar någonstans.

Till följd av dessa fastställanden är det med mer eller mindre elefanter i magen jag sätter mig och gör veckans prov. (Sen ska jag banne mig vara ledig i hela 4 dagar, wiho.)

Kommentarer
Postat av: Cim

Ah själv är jag inte alls någon chokladmänniska! Eller, haha, inte alls var väl att ta i men det hamnar aldrig många chokladbitar i min godispåse liksom! Bakade egna biscotti idag, ska ge till mormor i julklapp, lagom för budgeten :D Speciellt när man tjuvar alla ingredienserna från föräldrarnas skafferi hehe.



Vad är det för matte du läser? Jag är en supernörd och tyckte mattekurserna var de roligaste haha! Språk däremot, fy tusan! Lycka till, jag håller mina tummar för dig! :D



Jag har inga direkta planer faktiskt, ska inte ut förrän på nyår utan mer vara hemma och träffa familjen, kanske ta en tur på syrrans häst om jag är extra snäll emot henne hehe! Har så himla liten kontakt med alla mina gamla vänner härifrån så det blir mest familjen. Inte för att jag sörjer det iofs :)

Sanna firar med sin familj, hon bor mitt ute i skogen i ett litet samhälle några mil härifrån! Så vi är båda inflyttade lantisar :D

Stora kramar!

2010-12-22 @ 17:11:15
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: lovisa/polichinelle

åh, så fint! de söta hjortarna till öronen är från h&m, ett sexpack med diverse miniatyrdjur för femtio kronor. och skorna ja, även de är från h&m! kram på dig.

2010-12-22 @ 23:25:05
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: Eleonore

Usch jag är så nervös inför när jag ska börja läsa upp matten i vår. Vilken mattekurs går du? :)



Ja man vill ju ha en riktigt perfekt som passar en som handen i handsken :D

Tack detsamma, önskar dig en riktigt god jul!

2010-12-23 @ 08:19:08
URL: http://fikamed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0