Grus i ögonen men strålande sol

Så har dagen här sett ut, jättefint väder men halv storm ungefär. Fick blunda när jag var ute för att undvika att få in en sandlåda i ögonen.

Tog lite bilder på mammas lilla kruka på trappen.


Kommentarer
Postat av: Evelina - Evelinas Ekologiska Hudvård

Sv: Tack så mycket :)

Vilken söt och pysslig blogg du har!

2011-04-07 @ 20:02:58
URL: http://evelinasekologiska.blogspot.com/
Postat av: Miriam

Sv: Tack för din kommentar!Ja visst är dem! Och tänk dig då att de är mycket sötare i verkligheten!// http://www.miialis.blogg.se

2011-04-07 @ 21:01:01
URL: http://miialis.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Vi har haft så himla härligt väder idag förutom blåsten då! Vi tog en promenad och åt glass, så härligt att man kan göra det nu :)

Hehe nej gå in på spa och få lite massage vore inte fel :D Oj det är lite olika men ligger på 10-14 timmar om dagen när man jobbar :)

Tack snälla, lycka till du med på jobbstarten nästa vecka om jag inte hinner hem innan du börjat :) Kram!

2011-04-07 @ 21:32:50
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Cim

Här har vi också haft storm, galet! Inte lätt att bli snygg i håret när man promenixat till jobbet haha!Hittar du på nånting roligt i helgen?

Stora kramar!

2011-04-07 @ 22:26:07
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Malin

sv: ja, precis! Jodå! Jag har sökt till Nordens fotoskola (googla så kommer det upp) som rekommenderas av de flesta inom mediebranschen. Jag har inte hört en enda säga något dåligt om skolan hittills. Kursen man går är en bildjournalistisk kurs, som har varit på 2,5 år men nu kommer vara 3 år tror jag och blir yrkeshögskola. Med bildjournalistik innebär det att det inte kommer vara en vanligt fotoutbildning utan det man lär sig är mer reportage, dokumentärt och liknande. Det är för dem som vill arbeta som pressfotografer, så som jag vill. Jag fotar mycket sport och konserter och det är det jag är intresserad av -därför passar den här utbildningen utmärkt för mig. Under utbildningen har man mycket praktik vilket gör att man får möjlighet att verkligen knyta kontakter med stora tidningar och så!Crimson.se är dock bättre än Fuji! :)

2011-04-07 @ 22:33:33
URL: http://thephtgrpher.blogg.se/
Postat av: Ida - kreativity.blogg.se

Ååh vad häärligt :) nu är våren verkligen påvääg!

2011-04-07 @ 23:48:08
URL: http://kreativity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0