Lördagsmorgon

Nej nu är det nog dags att dra på sig lite kläder och sätta i gång med dagens sysslor. Smycken som ska fixas, kolla in och se om ni hittar något ni tycker om!


Kommentarer
Postat av: Eleonore

Va skönt! Känns det bra att vara hemhemma igen? :) Nu har du ju iaf provat på Sthlm och det finns ju kvar i framtiden med om du vill dit igen :)

Ok, ja det är ju en bit, men är man i stan är det ju lätt att ta tunnelbanan ut :) Det gäller att komma ut lite från city för att hitta guldkornen!

2011-04-02 @ 13:13:57
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Cim

Tack! Ja det var okej tyckte jag, sen är det alltid lite konstigt att läsa sin historia komprimerad till ett par rader skrivet av någon man inte känner, men det blev bra ändå tycker jag :)



Näe jag kände lite så också, att det var så vansinnigt längesen jag verkligen unnade mig någonting jag gärna ville ha, så det var det värt. Pengar är ju till för att spenderas :D



Han är lite mer inne på det här all-inclusive-köret som jag hatar haha! Eller eventuellt något lyxigare hotell typ, jag är mer van vid lite småskabbiga hotell och upplevelser istället för bekvämlighet. Men jag ska nog övertala honom. Öluffa i Grekland är en riktig höjdare om ni ska dit, hur mysigt som helst! Stor kram!

2011-04-02 @ 16:04:44
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Anonym

nemen oj vilken fin bild! :)

2011-04-02 @ 16:22:01
URL: http://caisas.devote.se
Postat av: Victoria

Sv: Åh, vad snäll du är! Tack! :D

2011-04-02 @ 23:59:06
URL: http://frukostera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0