Miljövänligt påsktips

Under påskhelgen ökar äggkonsumtionen i Sverige till det dubbla ungefär. Ägg är gott och bra (inte lika bra vilka förhållanden hönsen lever under men det är en annan fråga) så jag har ett litet energi-sparar-tips. När du ska koka ditt ägg, lägg det i kastrullen, slå på vatten och koka upp. När vattnet kokar - stäng av plattan, sätt på locket och sätt äggklockan på ca 10 min. Ägget blir klart ändå och du sparar energi!


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh vad smart! Det är ju absolut värt att testas :)



Svar: Precis! Sen är det så gott att ha lite morötter tillsammans i sillburken. De blir lite knapriga och goda och passar så bra till sillen :)

2011-04-21 @ 10:50:03
URL: http://cielrose.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Detta tips hörde jag för några månader den, otroligt bra i miljösynpunkt och sen ska tydligen gulan bli bättre på detta sättet med :D

Jag har det bara bra på sjön! Längtar hem nu men är ju bara 1 dygn kvar nu hehe. Hur har du det, har du börjat jobba på Maxi än?

Kram

2011-04-21 @ 11:21:50
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Candy

Men hurdant blir det inuti då? Jag hatar nämligen när gulan är för lös. :P

2011-04-21 @ 11:39:33
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: lisa

sv: ja djur är bäst :)

2011-04-21 @ 12:12:03
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0