Äntligen

Äntligen så har jag köpt mig ett par nya skor. Ihärdigt letande lönar sig alltså. Nu får nog mina gamla håliga vinterskor åka i soptunnan. Från Bianco Footwear.


Kommentarer
Postat av: Candy

Skitsnygga! Var hittade du de & är de gjorda i äkta skinn/läder eller syntetiskt material? Jag är nämligen vegetarian & köper heller inte prylar som jag vet är gjorda av döda djur, så det är intressant ur det perspektivet. Dessutom har jag jättesvårt att hitta skor som jag tycker är snygga, men de där ser faktiskt awesome ut! Varma?



Tusen frågor, jag vet, hehe. :P



Du frågade om musik; jag gillar en hel del artister & band. Lyssnar mest på synth, olika sorters metal, indierock/pop & electroclash, men även en del andra genres får plats i mitt musikbibliotek. ^^ För att nämna några band: Ladytron, Emilie Autumn, Lifelover, Skinny Puppy, Okkervil River, Bright Eyes & Markus Krunegård. Gillar även Winnerbäck. ^^ var det några du känner till? :) Well, antar att du känner till Winnerbäck eftersom han tydligen gjort en duett med Melissa Horn, men vad gäller de andra..?

2011-02-27 @ 15:54:14
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Eleonore

Riktigt snygga skor! Såg rejäla och ändå snygga ut :)



I helgen har jag har jag haft mamma på besök så vi har upptäckt staden, shoppat, lunchat ute och varit på museum. Riktigt kul faktiskt! Vad har du hittat på? :)

2011-02-27 @ 18:00:47
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Cim

Åh vrålsnygga! Skulle också behöva nya skor men jag väntar in våren istället hehe!



Ja mamma har världens bästa jobb! Eller rättare sagt, jag älskar att hon jobbar där haha! Hon är likadan som jag och gillar roligare kläder men känner sig ofta lite för gammel för dem = mer kläder till mig och syskonen!



Grattis till avklarat jobb! Fy sjutton vilken lättnad det måste vara att slippa det. Hoppas att intervjuerna nästa vecka går kanon så du får något bättre :)

Stora kramar!

2011-02-27 @ 18:27:44
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0