En blommig falukorv

Nej inte riktigt, men en stol i alla fall! Den här stolen har haft många olika tyg genom åren men jag måste säga att den seanste är den jag har gillat bäst.
Det här är mina föräldrars stol men jag har även klätt om några stolar som är mina egna. Dem är från en second hand affär och såg inte mycket ut för världen när jag hittade dem, skitiga och med ett slitet blått tyg.
Efter lite tvätt och nytt tyg så är dem urfina! Så tänk på det om ni behöver nya stolar, kolla på second hand för det är väldigt lätt att klä om dem med nytt fint tyg!

Kommentarer
Postat av: Cim

Efter provanställningen så kommer det vara extremt lite garantilön, nästan enbart provision. Men vad sjutton man måste ju prova :)Det här med att prata om det tror jag är ganska lugnt, arbetsgivaren vill ju egentligen inte prata om sånt eftersom det inte har något med jobbet att göra egentligen så det blir ingen lång utläggning man måste ha eller så! Bara konstatera liksom att det var en tid i livet och nu ligger den bakom en och du är starkare nu än innan, typ så :)Helgen ska spenderas bakis i soffan känns det som haha! Blev en lite väl intensiv after work igår, men vad tusan :P Själv då?

Kramkram!

2011-01-15 @ 11:19:43
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: felicia

fin blogg!:)skulle bi jätte glad om du tittade in ett av mina sångklipp

http://www.youtube.com/watch?v=6Cq6vvRHi88

och kanske slänger in en kommentar ?

kram!

2011-01-15 @ 14:11:01
URL: http://feliciajaking.blogg.se/
Postat av: inger helén

ännu mer fint ju, helt galet.

(och tack så hemskt mycket, himmel vad glad jag blir!)

2011-01-15 @ 16:43:29
URL: http://smallwishes.blogg.se/
Postat av: Malin

Gud vad fin! :)

2011-01-15 @ 17:46:15
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: gittilou

stolen är jättefin!!och precis som du säger så tycker jag också att det jobbigaste av allt med att vara vikarie är att aldrig veta när och var man ska jobba, förrän precis innan.. nu har jag dock några redan inbokade pass nästa vecka, det är skönt!

2011-01-16 @ 17:16:36
URL: http://gittilou.blogg.se/
Postat av: Beatrix Mix

Vilket fint tyg du hittat till dina stolar! Jag har gjort precis detsamma. Hittade 2 karmstolar för en billig peng på blocket. Det lustiga var att säljaren bara bodde ett kvarter ifrån mig så det var bara att bära hem dem och klä om!

2011-01-19 @ 23:06:02
URL: http://beatrixmix.blogg.se/
Postat av: lis

så fint!

2011-01-22 @ 18:03:17
URL: http://lishedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0