Estocolmo

Efter ett antal timmar i en totalt överlastad liten bil så är jag framme i storstaden. Trött och sliten känner jag mig, inte ett idealiskt utgångsläge för morgondagen, men det löser sig. Imorgon är det intervjuer som står på schemat och jag håller tummarna för att någon vill ha mig och att dem kan ge mig den lönen jag vill ha ;).


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag är säker på att det kommer att gå jättebra! Lycka till rara du!

2011-01-30 @ 23:25:00
URL: http://hallonsemla.devote.se
Postat av: Eleonore

Härligt att du kommit fram nu! Lycka till på intervjuerna, det kommer gå jättebra ska du se :DOk, de har så mycket fint i den butiken men inte kollat närmare på pärlorna :)

2011-01-31 @ 08:56:00
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: gittilou

ooooh.. lycka till på intervjuerna! spännande med stockholmsflytt.kul att du gillar fynden! jag bor i en liten stad i värmland som heter karlskoga, här finns några små guldkorn till loppisar, det är som en folkrörelse här, väldigt poppis, men som tur är så är priserna låga i alla fall!

2011-01-31 @ 12:08:20
URL: http://gittilou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0