Längtan

Ge mig sommar och blå himmel och värme och bara ben och sand och varma långa nätter med dans och glass och solglasögon och korta klänningar och picnicar och cykelturer och grönt gräs och havet och ja allt sånt där fint - nu tack.
Kommentarer
Postat av: Eleonore

ÅH jag längtar också efter sol, värme och att kunna slippa att blöt slask. Nu är julen slut så då kan det gärna försvinna hihi.Ja det har du ju rätt i, ska prova att rösta havregrynet och ha i yoghurt någon gång. Gillar att ha i massa torkad frukt med :)Jag kommer läsa mattekursen på distans men är ett par sammankomster då man gör prov och kan få hjälp :)

Kan tänka mig att det är svårt, men bara gå ut och visa att man finns hjälper en del :)

kram

2011-01-09 @ 10:14:44
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Cim

Haha är de röda? Min dator visar väldigt cerisa, kanske borde kika över färginställningarna lite :PJag känner att jag kan vara mycket mer ärlig mot mina föräldrar nu, innan kände jag att de inte förstod mina problem just på den fronten men nu kan jag vara öppen med allt och känna att de förstår. Sen har jag alltid haft en nära relation med dem men nu känns det mer som att vi är på samma nivå och det är underbart! Har du en bra relation till dina föräldrar?Puss&kram!

2011-01-09 @ 13:59:36
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: lis

sv: ja, jag får kanske göra det :) i lidköping, och i jönköping. du får åka dit helt enkelt och botanisera :)

2011-01-09 @ 14:52:29
URL: http://lishedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0