Nu är julen slut

Nu har vi plockat bort alla julsaker och även granen är utslängd så nu får gärna värmen och våren komma... imorgon kanske? När julen är slut tycker jag bara att det är en enda lång och tråkig väntan tills det blir vår. Januari, februari och mars går så otroligt långsamt!
Har ni plockat bort julprydnaderna än?
Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag håller med om att årets tre första månader är fruktansvärt dryga, men tycker ändå att det är skönt att snön ligger kvar, då är det åtminstone lite ljusare. Nästan allt julpynt åkte bort efter annandagen, utom stjärnorna. De får hänga kvar en liten stund till, av samma anledning som jag vill ha snön kvar, haha! :)

Hoppas du har en fin lördag, Kram!

2011-01-15 @ 16:23:24
URL: http://hallonsemla.devote.se
Postat av: Eleonore

Skönt att ha slängt ut julen! Den ska slängas ut här i morgon. Trots att jag är en riktig jultok så är jag ganska trött på det nu haha.Ja jag hade det toppen igår, blev en lugn hemma kväll :) Likaså ikväll! Vad blir det hos dig ikväll? :)

kram

2011-01-15 @ 19:24:38
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Cim

Åh jag är glad att vi inte julpyntade nånting, det är så sjukt drygt att plocka ner det haha!Ja fy sjutton vilket gäng vi är på jobbet, det känns så fantastiskt att träffa nya människor att lära känna från scratch som inte har någon aning om bakgrund och så. Känner mig lite pånyttfödd nästan hihi! Puss&kram!

2011-01-15 @ 23:52:32
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0