Omplacering

Om en vecka kommer jag inte längre att befinna mig här hos min kära mor och far. Jag kommer att åka ca 50 mil och placera mitt pick och pack i storstaden. Håller tummarna för att jag får ett "utvecklande och intressant" arbete, med andra ord, något som inte är dödstråkigt och som min klena rygg pallar med.
Det ska bli rysligt kul att testa lite nytt och tror att det här kommer att bli finemang!


Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

<3

2011-01-22 @ 19:01:37
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Lina

=) Det är här det händer!

2011-01-22 @ 19:46:46
Postat av: Eleonore

Gud så kul för dig! Det är verkligen i storstaden det händer och som man får alla spännande jobb känns det som. Håller tummarna för dig! :) Längtar tills jag får åka tillbaka till storstaden igen!

2011-01-22 @ 21:49:15
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Cim

Gud vad roligt! Grattis! Det kommer gå fantastiskt för dig det är jag säker på :) Jobb löser sig alltid tror jag!Japp jobbet är kvällstid egentligen, det är bara utbildningen som har varit på dagarna så jag får sovmorgon jämt hehe! Dessutom slipper jag de där slötimmarna framför tvn som jag alltid har om kvällarna, hejdå dötid liksom :DJag skrev in till vr för att jag tänkte att de kanske ville ha en sån vinkling på sina reportage och då ville hon ha med mig på en fotografering hehe! Så kan det gå :P

Ha en finfin söndag! Massor med kramar!

2011-01-23 @ 10:47:19
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Rebecca

Vad spännande! Jag tror att det kommer att bli hur bra som helst. Jag hejar på dig! Är det Stockholm som är storstaden? Där ska jag antagligen ha min sista praktik om ett par veckor. Kanske kan vi ses då! :)

2011-01-23 @ 17:47:51
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0