Packlista

När jag ska någonstans skriver jag i stort sätt alltid en packlista. Tycker det ger ett lugn på något sätt så att jag kan vara säker på att inte glömma något.

 

Det blir alltid en lite längre lista ju längre man ska resa.. När jag flyttade till Paris och var borta i ett halv år hade jag med två stora resväskor à 23 kg st. Jag hoppas på att jag har blivit, iallfall lite, bättre på att prioritera sedan dess. Än så länge har jag bara fyllt en A4-sida ungefär ;)

 

Skriver ni packlistor?


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag skriver alltid packningslistor!

:)

2011-01-25 @ 19:25:19
URL: http://enblommigtekopp.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Tack så mycket! :D

2011-01-25 @ 20:37:50
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Jag brukar oftast skriva packlistor, men det är mest för att jag vill komma iväg så fort som möjligt och förbereder i tid :D

Ja men då förstår jag! Skönt att du har vänner i Sthlm och Uppsala.

Men det är ju en bra början, inget säger ju att du måste jobba kvar där sen :)

2011-01-25 @ 21:55:27
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Cim

Haha jag skriver också alltid packningslistor, lååååånga! Mest värdelös är jag på att packa kläder, kan aldrig låta bli att trycka ner halva garderoben bara jag ska bort ett par dagar! Börjar flyttnerverna infinna sig?Jag tror bara att det är provisionslön för alla säljare, fast jag vet inte hur det är på Stockholmskontoret, det är ju lite mindre och har en annan säljstatistik så det kan hända att de har annorlunda tjänster :)Stora kramar!

2011-01-25 @ 22:11:10
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: Rebecca

Om jag gör! Jag skriver listor för nästan precis allt. Älskar att pricka av och stryka över, då känns det som att man kommer någon vart, och framför allt så glömmer man ju inget. Perfekt! :)

2011-01-25 @ 22:27:59
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0