Servis

Som jag har letat! I varje second hand affär och på varje loppis jag har besökt de senaste åren har mina ögon ivrigt sökt igenom hylla efter hylla med porslin i den eviga jakten efter den perfekta servisen. Jag visste precis vad jag vill ha och tänkte inte ge mig. Rund kopp på en liten fot. Rosa blommor. Guldkant. Söt kanna och givetvis med matchande gräddkanna och sockerskål. Och såklart - till ett inte allt för ruinerande pris.

Och äntligen blev den min. Tidigare i vintras var pappa och jag var på auktion och jag kammade hem den här underbara kompletta servisen för en hundring. Det kallar jag fynd!


Kommentarer
Postat av: Cim

Åh fin fin fin! Älska serviser alltså! Jag har fått min farmors gamla hon fick när hon gifte sig för typ 70 år sen, nu får den inte plats i lägenheten men när jag flyttar till större ska den få åka med :)



Haha telefonförsäljare är inte det sämsta! Iallafall inte så länge det är strumpor och sånt man ska sälja. Sen är det kanske inte världens roligaste och utvecklande jobb men vad tusan, vem har det egentligen? If har ett kontor i Stockholm också så det är bara att höra av sig tror jag om du gillar sovmorrnar :P

Kramar!

2011-01-24 @ 10:18:57
URL: http://daysofcimo.devote.se
Postat av: sofia

oj! supersöt!!



sv: tack :)

2011-01-25 @ 13:31:27
URL: http://ekstromsofia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Vad söt den var! Härligt att kunna stryka från den mentala handlingslistan ;)



och jag glömmer hela tiden att svara! Men jag går en utbildning för att bli konditor/bagare. Nästan som lärling! Det är fantastiskt roligt och jag lär mig mängder med nyttigheter!



Kramar till dig!

2011-01-25 @ 22:26:47
URL: http://hallonsemla.devote.se
Postat av: gittilou

wow! jättesöt!



och tack för din fina kommentar angående granathjärtat. <3

2011-01-26 @ 12:24:54
URL: http://gittilou.blogg.se/
Postat av: Erica

Väldigt fin! :-)



Tackar! =)

2011-01-27 @ 11:02:43
URL: http://iryccah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0