Serier

Jag är en "serie-nörd". Jag tror jag gillar serier mer än film faktiskt. Man kan se ett avsnitt när man vill och man får följa karaktärerna på ett annat sätt en i en film som tar slut efter 1,5 timme.

Några av mina favoriter är gossip girl (okej de två första säsongerna var bäst, nu har det spårat ur en aning).


Min eviga och trogna SATC-box. En av mina bästa investeringar måste jag säga ;). Ett avsnitt innan man ska sova gör att allt känns litelite bättre.


En ny funnen vän (och seriemördare) Dexter. En serie som jag faktiskt inte fatnade för på momangen utan det krävdes ett par avsnitt men sen var jag fast.


Gilmore Girls är ett serie man också blir lite sådär glad i magen av att kika på!



Men min kanske ändå största serie-förälskelse är nog ändå OC. Och jag väljer att inte nämna sista säsongen för den första väger upp de andras misstag. En serie som har allt helt enkelt!



Vilken är din favoritserie?

Kommentarer
Postat av: tusse

Hej var gärna med i dagens blogg hos mig klicka bara på länken o anmäl dig :)



http://tussex.blogg.se/2011/march/vinnare-ny.html#comment

2011-03-06 @ 11:21:25
URL: http://tussex.blogg.se/
Postat av: Candy

Har flera: Scrubs (efter 6:e säsongen kan man dock sluta kolla), Lost, South Park, Alias, Tru Calling & That 70's Show. ^^

2011-03-06 @ 14:37:20
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Rebecca

nä jobbet är inte fysiskt krävande egentligen,d et är mer att det är långa dagar.... Nä jag ska fortsätta plugga, men efter juni är det ju lov.

2011-03-06 @ 20:35:56
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Nä det är orderplock så bara underkläder.... visst lite lyft är det ju när lådorna är fulla och det kan vara lite tungt, men så fysiskt tycker jag inte det är ändå.. men man går & står ju heeeela tiden...



Jag sökte på flera flera ställen :)

2011-03-06 @ 21:03:05
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0