Ljust

Många har gillat det här och det här armbandet, nu fick jag även en beställning på ett liknande fast i ljusa toner. Lite vårigt sådär.

75 kr.

Kommentarer
Postat av: Eleonore

ÅH detta var ju riktigt fint! Får du många sålda nu? :)

Ja jag är också sån när det kommer till choklad, jag kan vara på jättedålig humör och så får man en chokladbit och allt blir mycket lättare :D



Nej jag kommer vara kvar i Kna, men har en del att göra så ska nog gå fint! :D Balen är i början av april.

Kram!

2011-02-14 @ 08:30:11
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Sååååå vackert!!



Ha en underbar alla hjärtans dag fina du! <3

2011-02-14 @ 09:11:17
URL: http://eimk.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Hej Maria!

Ett sånt här armband vill jag beställa! Längden på det förra svarta du gjorde var perfekt!



Sen vill jag beställa en "Blå ängel", fast utan kedja för det har jag så många! Gärna med en karbinhake eller liknande så jag kan knipsa på det!



Sen vill jag beställa ytterligare ett par rosett-örhängen, jag fullkomligt älskar mina svarta!! Har fått jättemånga fina komplimanger om dom (eftersom jag använt dom hela helgen....) Jag skulle nu vilja ha svarta, med prickar i exempelvis vitt, silver eller rött. Du kan väl kolla om det finns, eller och det finns något annat roligt sidenband!



Sen skulle jag vilja köpa ngt till Lotta som en liten överraskning, men jag vet inte riktigt vad. Du kan väl känna att du har helt fria tyglar och skapa något. Hon gillar ju både det väldigt fina (pärlor o dyl) och det lite rockiga... Priset bryr jag mig inte om! Om det blir ett armband har hon smalare handleder än jag!



Stor kram från Charlotte o Emerik

2011-02-14 @ 11:05:41
Postat av: Angeliqa

Otroligt fint!

2011-02-14 @ 18:34:16
URL: http://sopnedkast.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bakom denna bloggen sitter en finurlig och kreativ tjej. Här kommer ni att få ta del av allt från recept och fotografier till second hand fynd. Jag säljer även mina handgjorda smycken på min hemsida www.stralande.se. Kika gärna in där.

  • RSS 2.0